Rabu, 14 November 2012

Daugiau kaip viena iš dešimties moterų nežino kaip patikrint

Su vėžio sąmoningumo karšta tema, kiekvieno posėdžio darbotvarkę šį mėnesį į INMO taip pat ėmėsi iniciatyvos padėti mūšis vėžio ir informuoti savo narių.

Cornmarket ir INMO buvo puikus atsakas į Pink galios Nemokama krūties sveikatos vertinimo iniciatyva slaugytojai. Tai išskirtinai nariams INMO pajamų užtikrinimo sistemos.

Atsakymų koeficientas Dubline po tyas mirasih paleidimo buvo labai perspektyvi. Daugiau nei 48 % pakvietė dalyvavo. Vertinimai buvo atlikti aplink Dublino miesto visas rugsėjo ir toliau šį mėnesį. Cork City ir Bantry patyrė panašų atsakymą su 47 % atsako dažnis.

Bet spalio dar ne viskas apie Pink galią, kad INMO taip pat veikia mėlyna galios iniciatyva. Programos tikslas susipažinti, prostatos ir sėklidžių vertinimo visi vyrai slaugytoja nariai.

Jis buvo rausvos spalvos Fundraisers ir labdaros renginiuose visa pagalba krūties vėžio sąmoningumo mėnesį. Taip pat šiuose renginiuose buvo šokiruojantis antraštes iš Airijos sveikatos sistemos trūkumų.

Naujienos mes matėte arba skaityti apie moteris ponia Fahey, kurie buvo suklysti į diagnozę. Diagnozė atėjo po 19 mėnesių nuo tos dienos ji buvo pirmąkart perduotas Barrington's Hospital Limerike. Bandymus pakartotinai negrąžino neigiamas UCHG kai jie iš tikrųjų buvo teigiamas. Šie įvykiai paskatino seriją tyrimų ir reorganizavimo, pagerėjo vėžio sveikatos paslaugas Airijoje. Tai taip pat paskatino centralizavimo krūties vėžio diagnostikos ir gydymo 8 specializuotų centrų visoje Airijoje.

Yra diagnozuojamas yra baisi klaida ligoninėje ar laboratorijoje atlikti, tačiau iš tai gaila įvykis buvo pasiektos pažangos, įsitikinkite, kad šios rūšies dalykas neįvyks dar kartą.

Vienas iš dešimties moterų Airijoje gaus krūties vėžio ir daugiau nei 2500 moterys bus naujai-diagnozuoti šiais metais. Trys ketvirtadaliai iš šių moterų yra daugiau nei 50. Vidutiniškai 621 moterų miršta nuo krūties vėžio kiekvienais metais.

Turint tai omenyje, mes pagirti visas įmones ir žmonių, kurie jau buvo pritraukimo ir toliau tai daryti per spalio.

Vienas iš pavyzdžių yra kada nors Žalioji sveiko maisto parduotuvėse išėjo visi rožinė pritraukti lėšų už nacionalinės krūties vėžio tyrimų institutas. Jie siūlo savo pardavimų procentas nuo jų populiariausių produktų, kurie yra rožinės spalvos, parduotuvėje. Net Liam Neeson stripped žemyn rožinės kelnės for breast cancer awareness month Ellen DeGeneres šou.

Daugiau kaip viena iš dešimties moterų nežino kaip patikrinti, ar krūties vėžio požymių. Tai reikia keisti kaip ligos teigia daugiau nei 600 gyvybes kiekvienais metais. Rožinė galios ir mėlyna galios slaugytojų yra puiki iniciatyva ir yra žingsnis teisinga kryptimi, vėžio. Daugiau kaip 80 % moterų yra likęs krūties vėžio penkeriems metams arba ilgiau tęsti mokslinius tyrimus. Moterys vis daugiau sužino apie simptomus ir ankstyvo ligos aptikimo yra labai svarbus.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar