Sabtu, 17 November 2012

ring banker, hedgefond, store multi-nasjon

Pivot poeng er en mye brukt kortsiktige indikator, en favoritt blant detaljhandel spekulant. Disse handelsfolk er vanligvis handel på M1 og M15 tidsrammer. PP, ble som de kalles heretter, opprinnelig brukt av gulv handelsmenn å analysere og handel aksjer og futures. Pivot punktet kan beskrives som primært eller motstand og konvensjonell visdom gisel forteller handelsmenn at prisen handling vil sannsynligvis oppstå mellom de to daglige pivots som støtte og motstand. De tror at de skal kjøpe eller selge når pris bryter gjennom levere 1 eller etterspørsel 1. Disse dreies, publisert av noen Forex-webområder, er enkelt legges til handel plandata, hvis en spekulant velger å bruke dem for analyse og planlegging.

Bruk av pivots er vanligvis for en av to grunner. 1. Fastsettelse av trenden og 2. Fastsettelse av stop-loss. Dreies gir en følelse av tillit for spekulanter som er så informert. som om en kunne omfavne ideen om en linje i diagrammet holde prisen opp eller ned. Når dreies skuffe eller mislykkes... høre du handelsmenn rundt verden jamret unisont at deres pivots ble beregnet feil.

Kommersielle og investering banker, hedgefond, store multi-nasjonale selskaper, sentralbanker for regjeringene i verden dominere våre markeder. La oss kalle dem som en kollektiv "hvaler og haier av verden". Deres havet er fire billioner dollar i valuta som vasker fra land til land daglig.

Siden hvaler og haier har ingen kjente naturlige predatorer enn seg selv, bør vår analogi bli nyttig. Jeg håper at snart du vil være enig... I havet, la oss fjerne mannen fra vårt eksempel og anta hvaler og haier streife fritt... bare søker tilfredsstillelse av stort behov for mat. Forutsatt at haier og hvaler finne mat trenger de ikke å spise seg selv.

Forestill deg et øyeblikk som disse valuta hvaler og haier oppfyller bestemte seg for å opprette en lagdeling av verdens hav på forhåndsdefinerte nivåer basert på tidevann. Videre de bestemmer seg for at haier fortelle andre fisk i havet for å samles på presis dyp så som hvalene er unngått. Usannsynlig! Det er selvfølgelig.

Sammenligning du planlegger en levende handel mot noen av de største av kapital skattefunn i verden. Våre markeder er dominert av kommersielle og investering banker, hedgefond store multi-nasjonale selskaper, sentralbanker for regjeringene i verden. La oss kalle dem som en kollektiv hvalene av verden. Så de opprette og utdanne en industri som er utformet for å gjøre de samme tingene som haier. Media publiserer bøker, videoer og handelssystemer. Meglere tilbyr indikatorer... indikatorer som gjør at du er sikker som du vet når prisen stiger og faller, og fra der de daglige trekkene er mest sannsynlig å forekomme. Er dette mulig? Er pivot poeng, så fritt levert, bare haier og hvaler måte å vite hvor maten vil være? Bare kan du bestemme at svaret.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar